luni, 7 mai 2012

Povestea mea cu Slim & Fit (2)


Dupa cum v-am promis, revenim cu vesti despre evolutia Luminitei Diaconu, participanta la programul “Povestea mea cu Slim & Fit”. Si sunt vesti bune!
Va intrebati cum si-a schimbat stilul de viata, ce alimentatie a adoptat si ce rezultate a obtinut Luminita cu cele 2 suplimente alimentare 100% naturale administrate, respectiv Slim & Fit si DetoxiColon? Ei bine, aflati din 
 urmatorul interviu video:
Slim&Fit - Produs de Slabit

  
Dupa cum ati vazut, Luminita a simtit inca de la inceputul administrarii efectul benefic al detoxifierii in procesul de slabire: “DetoxiColon cred ca face pe jumatate si munca pastilelor Slim & Fit. [...] Ambele produse sunt deosebit de blande”. Deja stiam de la nutritionisti ca detoxifierea favorizeaza slabirea, ne-o confirmase si Dorina, care a slabit 8 kg intr-o luna. Daca va simtiti greoi si apatici si va este foarte greu sa slabiti, o cura de detoxifiere va va imbunatati sanatatea, tonusul si silueta, in acelasi timp. Toamna si primavara sunt cele mai propice momente sa ne detoxifiem, asa ca va puteti pregati deja, ca acu’ vine septembrie. Apropo de pregatit, sa stiti ca pachetul de 2 cutii Slim & Fit + o cutie DetoxiColon are un pret special – Slim&Fit - Produs de Slabit - va si detoxifiati si mai si slabiti pana la 10 kg in 2 luni dintr-un foc ;) Spor la slabit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu